Detail receptu

Segedínský guláš



před 2 lety

Segedínský guláš, špaldový celozrnný knedlík

Redukční!
Na 8 porcí.

  • 1 kg vepřová libová kýta
  • 1,5 kg zelí kysaného ( máme vlastní :-) ....hm..)
  • 5 ks malé cibule
  • 1 ks Paprika sladká
  • 1 ks Gulášové koření
  • Sůl
  • Pepř
  • Bobkový list
  • Nové koření
  • Pepř celý
  • 50 g mouka celozrnná na zahuštění
  • 20 g.Olej

Knedlík.

  • 400 g celozrnné mouky
  • 1/2 kostky droždí
  • 1 vejce
  • 1/2 lžičky soli
  • 0,2 l mléka.

Vypacujte těsto, vytvoříte dva knedliky a nechte 30 minut nakynout v teple. Poté vařte 10 minut z každé strany.
Hotovo, krájejte nití.

Porce knedliku v redukci:

  • Muži 140 g
  • Ženy 110 g
  • Racionální:
  • Muži 180 g
  • Ženy 160 g.

Dobrou chuť! 
Vegetariáni můžou použít tofu.


Fotogalerie


Sdílet recept




Objednávky na čísle

739 634 273